Instagram’da Nasıl Fenomen Olunur?

Instagram’da Nasıl Fenomen Olunur?

Takipçilerinizle Bağlantıda Kalın

Düzenli bir şekilde gönderi paylaşımı yapın. Fakat bunu dozunda gerçekleştirmeniz; günlük 3-4 gönderi paylaşmanız kafidir. Buna ek olarak takipçilerinizi harekete geçirebilmek için gönderi açıklamalarına “arkadaşını etiketle” gibi bir ekleme de yapabilirsiniz. 

Bu adımdan sonra gelen yorumlara yanıt vermeniz, takipçileriniz ile iletişim halinde olmanız sayfa bilinirliğini arttıracaktır. Bu sayede var olan takipçilerinizin kemik kitleye dönüşmesini sağlayabilirsiniz.

Instagram’ınızı Geliştirin

Öncelikli olarak Instagram isminizi basit fakat akılda kalıcı bir şekilde oluşturun. Paylaşacağınız içerikleri önceden düşünün ve belirli bir konsept yaratın. Bunun en temel nedeni, bir kitle oluşturmanızdır. Örneğin yemek tarifleri paylaşan bir hesap oluşturacaksanız; moda ya da dekorasyon paylaşımı yapmamanız gerekecektir. 

Profil resminiz, tıpkı kullanıcı adınız gibi dikkat çekici olmalı. Instagram fenomeni olmak için, akılda kalıcı ve kişilerin görünce sizi anımsayacakları bir fotoğraf seçmeniz gerekecektir. 

Keşfeti Önemseyin

Keşfet, Instagram’da kişilerin ilgi alanlarına göre oluşturulan bir alandır. Takipçilerinizin gönderilerinizi beğenmesi, kaydetmesi, yorum yapması ve DM’den bir başkasına göndermesi gönderinizin keşfede düşmesini sağlayacaktır. Bu nedenle yukarıda bahsettiğimiz gibi, kullanıcıları harekete geçirecek açıklamalar ve gönderiler paylaşın.

Zaman zaman çekiliş düzenlemeniz ya da Instagram’da çok sık karşılaştığımız “böyle olan arkadaşına gönder” gibi açıklamalara sahip olan gönderilerden de yararlanabilirsiniz. 

Etiketin Gücünü Kullanın

Etiketler, belirli bir ölçüde kullandığınız takdirde gönderilerinizin yüz binlerce kişiye erişmesini sağlayacak kadar güçlüdür. 

Paylaştığınız gönderiler farklı kişilere etiket aracılığı ile eriştikten bir süre sonra, takipçi kitleniz de yavaş yavaş artacaktır. 

Tüm bu adımları uyguladıktan sonra, adım adım yeni kişiler tarafından takip edilmeye başlanır ve bir süre sonra da binlerce takipçi sayısına ulaşırsınız. Fakat başlarda biraz sabırlı olmanız, ilk günkü özen ve düzen ile hesabınızı geliştirmeye devam etmelisiniz. 

Eğer hızlı ve güvenli yoldan fenomen olmak ve takipçi sayınızı yüz binlerce kişiye ulaştırmak isterseniz, internet sitemiz aracılığı ile takipçi satın alabilir ve çok kısa süre içerisinde Instagram fenomeni olabilirsiniz. 

Üstelik bu yöntem ile beklemeden, zaman kaybetmeden hemen hayallerinize ulaşabilirsiniz.